Изработка на онлайн магазин от Valival

Изработка на онлайн магазин от Valival

Ние от SSITBG.com успешно градим своя добър имидж сред хилядите доволни клиенти, които откриха своите продукти и услуги в областта на информационните услуги, чрез нашия онлайн магазин www.ssitbg.com. Нашата основна дейност е продажба на компютърна техника, батерии, зарядни, пауърбанки и аксесоари. Поради динамиката, с която се развива този бранш ние сме длъжни да бъдем подготвени, за да можем навреме да предложим най-новите продукти в света на информационните технологии. За тази цел се изисква гъвкавост, качествен и много добре поддържан уеб сайт.

Като истински професионалисти дигитална агенция Valival разбраха нашите цели и идеи и изработиха основната ни връзка с вас – нашия онлайн магазин SSITBG.com. Той е структуриран, така че потребителите да могат да откриват лесно всичко онова, което търсят и то само с няколко клика на мишката. Каталогът е разделен на категории и подкатегории, в които са класифицирани предлаганите стоки. Онлайн магазина предлага и търсене по производител, което значително улеснява потребителите търсещи стоки на конкретна марка.

Екипът от специалисти на Valival вложиха много усилия и професионализъм в изработката на един функционален, защитен и подреден сайт. Направиха го такъв, какъвто ние го виждахме, дадоха ни ценни идеи, които с радост приехме и сега оценяваме с благодарност. Отново те своят зад функционалната поддръжка и SEO оптимизация на нашия сайт.

Ние от SSITBG.com сме горди, че можем да ви предложим най-добрата компютърна техника, чрез един наистина качествен и прецизен онлайн магазин какъвто е SSITBG.com.

Доверете своя онлайн бизнес, фирмено или лично представяне в ръцете на професионалистите от дигитална агенция Valival – за тях невъзможни неща просто няма!