За SSITBG.com

www.ssitbg.com, се занимава с внос и продажба на компютърна техника и аксесоари. Това ни дава възможност да Ви предоставим най - добрите продукти на страхотни цени. Всички продукти предлагани от нас са изработени с най-високо качество, отговарящо на оригиналния производител.

Ние гарантираме, че продуктите, продавани в нашия сайт са 100 % чисто нови и без дефекти в материалите и изработката. Ето защо се предлагат с 12 месеца гаранция, вашата гаранция за качество. Ние разполагаме с база, оборудвана с техника, в която всички батерии преминават строги тестове за контрол на качеството, което гарантира, че те ще работят на вашия преносим компютър, таблет или телефон. Предлагаме ви богат избор от аксесоари за мобилни телефони, таблети, както и аксесоари за дома и офиса.

Тук, в www.ssitbg.com удовлетвореността на клиентите е това, което има значение. Нашата политика на сигурност се отнася за цялата информация, предоставена от вас на интеренет страницата ни. Вашите лични данни се съхраняват и използват, единствено и само за обработка на направените от Вас поръчки.

Всеки един клиент е и наш приятел, ние ценим Вашето време и внимание, като се стараем да Ви бъдем максимално полезни. За Ваше улеснение сме направили отделни групи и категории, в които да можете да откривате лесно, това което търсите.

Във фирмата ни работят млади и високо квалифицирани кадри, към които можете да се обръщате, за всичко от което имате нужда да бъдете консултирани.

Можете да ни потърсите на: тел. 0890 515 692, както и да ни пишете на e-mail: office@ssitbg.com

НУЛЕВ БРОЯЧ ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес за контакти: 6011 гр.СТАРА ЗАГОРА, ж.к ЗОРА, ВОЛНА ПЕСЕН, бл.1, вх. А, ет. 1, ап. 21 Ид. номер по Булстат: 205886552; ДДС Номер: BG205886552.